Szövegdoboz:

©2016 Pistar Ügyvédi Iroda

Iroda címe

Boráros tér 7.
(Dunaház Irodaház) II. lph.

Budapest, IX. kerület


Elérhetőség

office@pistar.hu

Tel.: +36.1.455.6012

Fax: +36.1.455.6005
www.pistar.hu

 

Posta és kézbesítési cím

Pistár Ügyvédi Iroda

Boráros tér 7. (Dunaház)

II. lph/6.

Budapest

1095

Jogi nyilatkozatok

Jogi nyilatkozat

· Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Pistár Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.

· A Pistár Ügyvédi Iroda kizárólag Magyarország területén folytat jogi tevékenységet. Nem vállalunk felelősséget azért, hogy a jelen honlapon közzétett tartalmak megfelelnek a azon külföldi állam jogának, ahonnan ez a honlap elérhető.

· ‪‪A Pistár Ügyvédi Iroda a Schrade International EGE (“Schrade International”) tagja, amely az Európai Gazdasági Közösség területén működő független ügyvédi irodák együttműködésén alapuló európai gazdasági egyesülés. Az ügyfelek részére kizárólag a Schrade International tagjai nyújtanak szolgáltatásokat. A Schrade International és annak ügyvédi iroda tagjai önálló és egymástól elkülönülő független jogi személyek.

· A Pistár Ügyvédi Iroda jelen honlapján található anyagok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, és nem kezelhetők bármilyen konkrét ügyről szóló jogi tanácsként. A Pistár Ügyvédi Iroda kifejezetten kizárja a felelősségét a jelen honlap tartalmának használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért. A jelen honlapon hivatkozott külső weboldalakat független harmadik felek üzemeltetik, amelyekre a Pistár Ügyvédi Iroda nincs befolyással, ezért nem felelős az ilyen weboldalak elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

Felügyeleti szerv & szakmai szabályok

· Budapesti Ügyvédi Kamara (H-1055 Budapest, Szalay u. 7.; www.bpbar.hu)

· Ügyvédekről szóló 1998. évi XI törvény

Pistár Ügyvédi Iroda nyilvántartási adatai

Bejegyzett nyilvántartási név: Pistár Ügyvédi Iroda

Székhely: Hungary-1095 Budapest, Boráros tér 7. II. Lph/6.

Nyilvántartási szám: 18194832

EU adószám: HU18194832

Jogi közlemény

A Pistár Ügyvédi Iroda az alábbi adatokat gyűjti a honlap látogatóiról: az Ön IP címe, a honlap megtekintésének dátuma, pontos ideje és tartama. A birtokunkba került adatokat a honlap használatával kapcsolatos statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel.

Adatvédelem

A Pistár Ügyvédi Iroda munkavállalói és harmadik személyek, akik a személyes adatok kezelésében részt vesznek  kötelesek tiszteletben tartani a vonatkozó adatvédelmi és ügyvédi titokra vonatkozó szabályokat.

Ön jogai

Ön kérhet tájékoztatást személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti az Önről tárolt adatok másolatának kiadását és személyes adatainak helyesbítését,

Kapcsolat

Kérdéseivel forduljon hozzánk az office@pistar.hu címen keresztül vagy levélben postai úton (cím: Pistar Ügyvedi Iroda H-1095 Budapest, Boráros tér 7. II.lph/6.)

Korlátozások

Bejövő és kimenő levelek méretére vonatkozó korlátozások

Bejövő email méretkorlát: 2 Gb

Kimenő email méretkorlát: 2 Gb